Geekben utazunk

Bone Industries

Bone Industries

Szezonális (Golden) Barbár

2018. február 06. - Hopsz92

Hi Cubes,

Ismét túl egy Diablo III szezonon, igaz még tart egy ideig, de számomra azzal ér véget ha megszerzem a loot-ot amit kínálni tud. 

diablo-3-wallpapers-4.jpg

Ebben, Ps4-n a második szezonban egy barbárt indítottam, mivel olyanom amúgy még nem volt, meg elég badass a szezonset-je. Úgy érzem minden egyes új karival egyre gyorsabban megy a kimaxolás. Szerintem alig volt 3-4 nap nem folyamatos game time hogy meglegyen a lvl 70 és chapter four. 

Amúgy bejött a barbár, elég osztógép tud lenni, megint jó pár boss-t aláztam meg másodperces kill-el. Nem tartom magam nagyon pronak Diabloban, tourment V  max amíg elviszem, de akkor is, egy 10sec-es Azmodan kill fel tud dobni, és már szánom szegényt, még a monológját se tudta elmondani.

So please meet the six-winged golden barbarian.

diablo_iii_reaper_of_souls_ultimate_evil_edition_english_20180129234837.jpg

 

Fool Nephalem, do you read enough articles?

A bejegyzés trackback címe:

https://cubezone.blog.hu/api/trackback/id/tr2913636248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása