Geekben utazunk

Bone Industries

Bone Industries

Lego Batman, The Movie

Lenyugodtam

2017. március 04. - Hopsz92

Hy, there Cubes,

Na szóval, végre sikerült odáig eljutni, hogy le is nyugodtam és időm is van erre a posztra.

Akkor tehát, milyen is a címben szereplő film azontúl hogy Király? Leginkább nagyon király.

Ugyan azok a Cube-ok hozták el nekünk mint a Lego The Movie-t, így a legosság, a humor garantált volt. Hozták is az elvártakat. Továbbá mivel ez egy Batman film, ezért töménytelen Batmant kaptunk, igaz kicsit a megszokottól eltérően. Ennyit még egy Batman adaptáción, legyen az film, képregény, sorozat, játék, nem nevettem. De ez nem megy az alkotás és a karakter rovására.

A film központi témája Batman és Joker kapcsolata, rendesen, legosan, kifordítva magából. Már-már "romantikus" az ábrázolt kapcsolat, rendesen egyoldalú, Joker-oldalú, amit ő nem bír elviselni (a világ legédesebb Joker jelenet látható itt, ami kicsit morbid, de aranyos), és azért egész Gothemet képes lenne elpusztítani, hogy Batman viszonozza érzelmeit.Vagyis Ő is gyűlölje őt annyira.

Batmanen és Jokeren kívül még rengeteg DC karakter tűnik fel a filmben, sőt kicsit loptak máshonnan is, például King-Kong, Lord Voldemort, Sauron, raptorok. Igazából ez is simán bele illik a képbe. 

Lényeg a lényeg, zseniális a Lego Batman, van benne minden ami kell, és annyira nem vette magát komolyan, hogy azt leírni is nehéz. Minden Cube-nak szívből ajánlom *pis-pis-pis-pis-pis-pis*

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cubezone.blog.hu/api/trackback/id/tr6412311911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása