Geekben utazunk

Bone Industries

Bone Industries

Képregény kaland

2018. január 06. - Hopsz92

Welcome Cubes,

Szerintem nem mondok újdonságot, de már itthon is szép számban elérhetőek DC képregények, sőt a Nagy képregény gyűjteménnyel még szélesebb közönség élvezheti eme válogatott gyöngyszemeket. 

Mivel szinte azonnal előfizettem, amint hallottam, hogy megjelenik ilyen kis hazánkban, így már szép kis gyűjtemény jött össze. És mint tudjuk a teljes széria egy szép képet ad majd ki  a végén. Elvileg most tarthatunk a fele körü, ezt szeretném nektek megmutatni, hogy ez  a valóságban hogyan is néz ki. Egész pofásán.

img_20180122_174507.jpg

Na de. Ha a DC-nek van ilyen gyűjteménye, a Marvel se maradhat adós. Úgy igaz, elérhető már a Marvel Nagy gyűjtemény is. Lás csodát erre is előfizettem. (Kell egy hobbi na). Itt egy szép festmény lesz majd a gerincekből összerakva. Imponás lesz az is biztos. 

Ahogy a DC, úgy a Marvel példánya is egy-egy remek történetet tartalmaz ismert hőseinktől, kiegészítve plusz érdekességekkel. Írók-rajzolók önéletrajzai, vázlatok, infok a hősökről, mind ezt igényes keménykötésű kötetben. Igazán izgalmas olvasni őket. Első kötetében Pókemberrel találkozhatunk. (nem, semmi köze az azonos című filmhez.)

img_20180122_174605.jpg

Akiket érdekel  a képregények világa, szerintem ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy végre itthon is elérhetőek. 

*Nem fizetett hirdetés

A nagy blog nagy felelősséggel is jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://cubezone.blog.hu/api/trackback/id/tr8113586455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása