Geekben utazunk

Bone Industries

Bone Industries

BB8

Gömbölyded LEGO

2017. november 26. - Hopsz92

HI Cubes,

Nem kis munkával sikerült kirakni a BB8 Lego készletet is. Rengeteg kis darabból állt, egészen pontosan 1112-ből ez a kis csöpség.

lego_bb8_1.jpg

Az oldal panelek talán kissé monotonok voltak, hiszen mindegyiknek ugyan olyannak kellett lennie, csak a tetejükön lévő kis dísz másmilyen, de nem vészes. Ellenben a belső szerkezete ami a fejét és a kis gyújtóját működteti, az igen ötletes. Jó érzés volt egy kis technic részt is kirakni. Szóval igen, a feje előre-hátra és oldal irányba is képes mozogni, és az elején van egy kis ajtó, ott tudja kidugni azt a gyújtó féleséget.

Járt hozzá egy kis talapzat és egy leírás, így remekül néz ki a polcon, igazi kis vagányság. 

Mivel a kirakása bő 3 órát vett igénybe és közben rengeteg kép készült, ezért egy kis montázst rakok ide fel, hogy láthassátok miként nyerte el a végső formáját.

Íme:

lego_bb8.jpg

Stay Awesome, Cubes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cubezone.blog.hu/api/trackback/id/tr5313412869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása