Geekben utazunk

Bone Industries

Bone Industries

Kedvcsináló - Fortnite

Ha táncol a bokor lődd le!

2018. február 20. - Hopsz92

Hi Cubes,

Teszt jelleggel indítok egy új kis mini sorozatot itt a blogon. Ahogy láthatjátok ez a Kedvcsináló nevet kapta, és hát arról lesz itt szó, hogy egy-egy gamehez kedvet, hát ő, csináljak. Suprise. A választásom pedig a Fortnite Battle Royal módjára esett így első körben. Szóval legyen kedv:

fortnite.jpg

Az első dolog amiről itt írnom kell az  a Battle Royal mód mint maga, bár gondolom sokan ismerek ezt az új fajta és eszméletlen népszerűségnek örvendő játék módot. A lényege elég egyszerű mint az egyszer egy, adott 100 játékos és egy map amire egy repülőből, jelen esetben egy repülő party iskolabuszból, kell kiugrani majd zuhanó repülésben lenavigálni. Kezdetben semmi fegyver nincs nálad csak egy csákány, erre még később visszatérek, minden mást neked kell felszedni. Találhatsz a pályán különféle rangú fegyvereket, pajzsot, csapdákat. Közben a pálya elkezd zsugorodni, mindig egy random helyre szűkül le. A célja a játéknak hogy te maradj utoljára életben.

fortnite_2018_victory_royale_youtube_by_knkl-dbylohy.jpg 

Viszont, ami kiemeli a Fortnite-t a többi, és főleg a PUBG-től megkülönbözteti, az - a grafikán kívül - a építkezés rendszere. Ezért van a csákány nálad. Konkréten minden lebontható a pályán 3 féle nyersanyagért: fa, tégla, fém. Ebből aztán fedezéket, bázist, bármit építhetsz, hogy segítsen a túlélésben. A jobb játékosok ki is használják ezt, és olyanokat építenek hogy csak lesek néha. Érdemes tehát ezeket is farmolni.

Ezentúl a készítők folyamatosan pakolják bele a jobbnál jobb módokat, például a teljesség igénye nélkül; csak hangtompítós fegyver van, csak robbanó fegyver, 50vs50 mód stb. 

fortnite_20171027194058.jpg

Továbbá vannak megvásárolható skinek, amik néha elég viccesen néznek ki, táncok, emotikumok, csákány skinek is. Ezeket vagy a seasonben fel lehet oldani vagy valódi illetve játékbeli pénzért is meg lehet venni. Szóval a támogatás elég magas fokú, de jelenleg még earlyacces-ben van a game.  Jah, és a battle royal mód külön letölthető ingyenesen. 

fortnite_20171208224223.jpg

Remélem tetszett ez a kis bemelegítő írás, és ha eddig nem tetted, kipróbálod a Fortnite-t, megéri (még ha nem is tudtam egyszer se nyerni...)

Go for the Victory, 

Cubes

A bejegyzés trackback címe:

https://cubezone.blog.hu/api/trackback/id/tr3813703528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása